Log in Register

Follow Nigella on: Facebook Twitter Vimeo Pinterest Instagram


KEUKEN

De keuken neemt een prominente plaats in ons leven in; koken en eten zijn belangrijke vrijetijdsbestedingen geworden, het is de plek (naast het bed) waar de relatie geëvalueerd wordt, vriendschappen onderhouden worden en de kinderen opgevoed. Hier gaat de nieuwe Nigella Lawson over. Met haar persoonlijke verhalen en een schat aan recepten is dit een waardige opvolger van de klassieker Hoe te eten.

Keuken zit tjokvol recepten voor maaltijden die we met onze vrienden en familie willen delen. Voor het eerst vertelt Nigella wat ze met kliekjes doet en deelt ze haar keukengeheimen. Maar bovenal is Keuken een ode aan het hart van het huiselijk leven: de keuken.

190 recepten, waarvan meer dan 60 op de ‘Express’-manier: klaar in minder dan een halfuur

Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste foodwriters van dit moment. Ze geniet een sterrenstatus als kok, schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen de bestsellers Hoe te eten, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw, Nigella bijt, Voor altijd zomer, Feest, Nigella Express en Nigella’s kerst.

 ‘Haar proza is zo voedzaam als haar recepten. Haar werk spreekt zowel lezers als toegewijde koks aan.’ salman rushdie

‘Nigella Lawson is de kok voor denkende mensen. Ze vertelt verhalen, ze legt uit waarom dingen zo moeten als zij zegt. En zelfs als je nooit kookt, zelfs als je geen oven hebt, lees haar werk, puur voor de inzichten en het sensuele genot.’ – jeanette winterson

Heerlijk feelgood-eten voor een minder ingewikkeld en aangenamer leven!

See the recipes in this book

In The Book

MY MOTHER'S PRAISED CHICKEN

This may well be - indeed is - the smell, the taste, the dish that says "family" to me and my siblings,… See Recipe